Storm 360GT Searchbait

Endelig er nye Storm 360 GT Searchbait her. Vi har fått prøvd denne både etter ørret, sjøørret, abbor, havabbor og de store størrelsene på havet etter torsk, sei og lyr med gode testresultater. På åpningsdagen av Renaelva 1.mai 2017 fanger Rapala ProGuide Inge Rønning en ørret på hele 7,7kg på 360GT Searchbait i fargen WB. Råere start på sesongen skal du lete lenge etter!

Storm 360GT Searchbait
Designet for å fiske etter alle fiskearter og fungerer for fiskere på alle ferdighetsnivå. 360GT er en fiskeimitasjon og stor fisk spiser som kjent små fisk. Myk kropp laget av PVC kombinert med en stor «paddle tail» gir en ekstremt livlig gange. Hodet gir en side-til-side rullende bevegelse på nesten 180 grader, noe som gir maksimal flash under vanlig innsveiving og som lokker til seg fisk fra lang avstand. Rillene på kroppen skaper mye støy og derfor oppmerksomhet under vann. 360GT tåler alle hastigheter og kan også jigges og pilkes inn. Hodet er støpt i ABS plast og har innebygget raslekammer som ekstra attraksjon. VMC Coastal Black krok. Enkel montering. Pakken inneholder en ferdigrigget jig og to ekstra kropper.

Ørret på 7,7kg på Storm 360GT Searchbait.
«– Dette er uten tvil tidenes sesongstart for min del, og jeg er redd det blir tidenes verste fortsettelse. Det skal nemlig litt til å toppe dette her. Det får så være, for jeg er helt vanvittig godt fornøyd, sier en smørblid storørretfisker til Hooked etter å ha landet sitt livs ørret.» –

Inge fanget ørreten på searchbait i str 11cm i fargen WB:

Vi tok en tur til Rena for en prat med Inge. Han viser mer en gjerne hvordan du bør fiske med Searchbait etter storørret i elv:

Ørreten til Inge har fått massiv omtale i både norske og svenske medier.
Ta en titt her:

vg.nohooked.no tv2.noabcnyheter.nofiskejournalen.seaftonbladet.se

Et allsidig agn

Stefan Källan Källström med en praktfull abbor tatt på Searchbait
Tor Arne Rygg med en flott lyr tatt på Searchbait

Tor Arne har hatt et fantastisk lyrfiske på Searchbait. Les om hans nye «lyrfavoritt» i hans siste blogginnlegg her.

Storm 360 GT Searchbait kommer i 3str: 7g/9cm – 18g/11cm – 34g/14cm i 12 forskjellige farger:

farge: MRL
farge: WB
farge: LC
farge: LS
farge: MD
farge: SO
farge: TB
farge: VT
farge: HO
farge: HDI
farge: H

Ta også en titt på disse videoene:Kommentar