Topwater fiske med Rapala PRECISION XTREME PENCIL!

Det begynner å bli mørkere kvelder nå, og hva er vel mer spennende da enn å fiske topwater etter ørreten?!

Når mørket kommer sigende så våkner virkelig de største ørretene til live også! Det er under dette fisket at man oftest er i kontakt med de største fiskene. Det er vel kanskje dette fisket man opplever dårligst landings prosent på fiskene også, men det er uten tvil det mest spennende og nervepirrende fisket man kan oppleve!

Jeg har hatt noen turer etter mørkets frembrudd, med årets nyhet Rapala Precision Xtreme Pencil. Og de to siste turene var det helt vanvittig action! Jeg landet 2 fisker den første turen, men hadde til gjengjeld kontakt med 5 fisker til, der den ene av de var av den virkelig grove sorten!

Tur nummer to var noe roligere enn den første turen, men en flott ørret fant veien til håva.

Man kan fiske denne på ulike måter, enten rolig innsveiving, sånn at den bare striper i overflata. Eller jobbe aktivt med stang tuppen, sånn at agnet går og plasker ifra side til side. Det er kuler innebygd i kroppen som lager en lys og en mørk «klikk klokk» tone som hjelper deg med å tiltrekke ørretens oppmerksomhet. Dette har nok veldig raskt blitt mitt nye topwater agn etter ørreten 😊

Det ble litt ymse bilder av fiskene, men opplevelsen var uansett helt i topp klasse 😄

Prøv Rapala Precision Xtreme Pencil på din neste tur, jeg tror ikke du kommer til å angre!

Skitt fiske alle der ute 🎣

Kommentar