Fiskefesten 2022

Da var nok en 45 timers fiskekonkurranse i Rendalen unnagjort. Det er en skikkelig styrketest når man skal prøve å være i elva, i flest mulig av disse timene.

For min del ble det en skikkelig hard satsning i år, og jeg klarte å kjøre på i 30 av de 45 timene. Ett sånt hardkjør kjennes på kroppen, for å si det pent!

Minstemålet under konkurransen er på 35 cm. En K-faktor på 1 brukes for å regne ut vekta på fisken. Dette pga at det er en valgfri C&R konkurransen. Samtlige av mine fisker fikk friheten tilbake etter dokumentering. Dette pga alle timene i elva, som gjør det upraktisk å ta vare på fangsten.

Min første langøkt på 17 timer var den som ble utslagsgivende. Da hadde jeg 6 tellende fisker, men jeg hadde også ca 10! godkjente fisker, som ikke ville bli med inn. Den siste økta som varte i 13 timer var heller laber. Da hadde jeg kun 1 tellende fisk, og en sikker kontakt til. Det er klart, at det blir mye småfisk imellom disse fiskene, og noen er har hakket bedre selvtillit enn andre🤣

Jeg endte i år opp med totalt 7 tellende fisker på 38, 41, 44, 47, 52, 56 og 56 cm, noe som ga en utregnet totalvekt på 8,46 kg. Dette ga meg 1. plass for mest fisk i elv. Strålende glad og fornøyd over å endelig kunne klatre helt opp under Fiskefesten konkurransen 😁🥳

Det aller meste av wobblere fikk svømme tid, i til tider desperasjon etter tellefisker, iløpet av de 30 timene. Men det var Rapala Countdown Elite og Rapala FlatRap som leverte samtlige av de.

Neste år er Fiskefesten 10 år, og vi håper at flest mulig har lyst til å ta turen til vakre Rendalen, og prøve lykke enten på Storsjøen eller i Mistra 😊

Ønsker å gratulere alle andre som klatret opp og fikk med seg fine premier hjem😊

Legger ved en liten oppsummering av helga i bilder.

Skitt fiske og god sommer ønskes alle😊🎣

Kommentar