Vårfiske etter ørret med nyheter fra Rappala!

En del bitevillig ørret har funnet veien til nettmaskene i vår og det takket være nyheter som Rapala NauvoRapala Kallan & Countdown Elite 95!

Rapala Nauvo: Sluken Rapala® Nauvo er en fiskefangende klassiker fra 1990-tallet restaurert til dagens look med freshe og moderne HD-farger og byttefisk-mønstre. Nauvo svømmer rullende og bredt fra side til side ved rolig innhenting, mens en raskere innsveiving gir uregelmessige utslag og mer flash slik at predatorene ser agnet på lang avstand. To størrelser; en til større predatorer og en lettere allrounder til blant annet ørret og laks.

Her er noen av fiskene jeg har fått på Nauvo i vår:

Rapala Kallan: En Rapala formet som en sluk til sjøørretfiske og kystfiske. Med sin aerodynamiske form kaster Rapala® Kallan langt og treffsikkert, selv under de mest krevende og vindfulle forhold. Den blyfrie plastkroppen svømmer livlig og uregelmessig, under innsveiving og halen slår ut til sidene for å etterligne byttefiskens bevegelser. Akkurat slik en Rapala skal svømme.

Saktesynkende og flagrende ved spinnstopp. Svært detaljerte 3D-mønstre i imitasjonsfarger og attraksjonsfarger gjør Kallan til en vinner blant sjøørret. Tåler høye hastigheter.

Under er noe av fangstene på Kallan:

Rapala Countdown Elite 95: Byttefisk-mitasjon til bruk etter ørret, sjøørret og laks. CountDown® Elite representerer over 80 års Rapala-erfaring med utvikling og førsteklasses håndverk, og er den råeste premium balsawobbler verden noensinne har sett. CountDown® Elite er bygget i en konstruksjon som gir maksimal kastedistanse og treffsikkerhet, og den imitasjonsmessige svømmebevegelsen trigger uten tvil rovfisken.

• VMC 7554 Black Nickel krok str. 8
• Synkende
• Svømmedyp: 1,2m
• Lengde 9,5cm
• Vekt 14 gram
• Blyfri

Under vises noen av fiskene jeg har fått på den nye størrelsen Countdown Elite 95:

Nå er det elva som kaller fremover, og jeg ser fram til mange fine opplevelser langs elvekanten. Skitt fiske folkens! Fiskehilsen fra Anders👍🎣

Kommentar