Rap V-Blade leverer på Storsjøen!

De siste dagene har jeg endelig fått tatt meg noen turer ut for å fukte utstyret. Med tankene mot åpning i elvene rundt om. Det er landfiske i Storsjøen (Rendalen) som har vært gjeldende, og noen fine fisker har det blitt. Og med en langtkastende nyhet har jeg fått meg en ny favoritt på sjøen. 💥Rap V-Blade 6cm💥

Rap-V Blade representerer den perfekte balanse mellom metall, plast og Rapala ekspertise. Dette ekstremt gode allround agnet har en aggressiv vibrasjon som øyeblikkelig slår inn på «løftet» eller ved innsveiving. Rap-V Blade kan fiskes i forskjellige dybder med et bredt spekter av teknikker; vanlig innsveiving, jigg eller fisk den vertikalt, fisken biter uansett. To posisjoner å feste senen i: Fest i front for en roligere aksjon, fest bakerst for et raskere synk og aksjon med hodet litt ned. Rap-V Blade har en utrolig aksjon og er et perfekt valg til ørret!
• VMC Black Nickel krok str. 4 & 6
• Svømmedyp: Variabelt
• Lengde 6 cm
• Vekt 14 gram

Det er fortsatt veldig kaldt i vannet, så jeg fisker veldig langsomt med lange jigg, og tolvmodige spinnstop vil la den synke igjen og som oftest er da ørreten hugger. Fargene på bildene over er variantene jeg brukte på disse turene..

Den mye omtalte Rippin Rap 7cm SML var selvsagt med på å gi meg en fin fin ørret..

Det er snart sesong start i rennende vann, og vassdrag som Renaelva og lignende størrelser tror jeg dette kan bli en joker denne sesongen 😉

Ønsker dere alle skitt fiske fremover! Sjøl er jeg klar for åpning i Renaelva 👍🎣

Fiskehilsen fra Anders 🎣

Kommentar