Kilos ørreten satt langt inne!

Vel hjemme etter noen dager i Renaelva, følger en kort oppsummering av turen. Med flere brente sjanser skulle det endelig løsne litt på lørdagen. Tregt fiske må vi kunne si det var og lite aktiv fisk, men den som gir seg er en dritt! 😁

Fredagen hadde vi driftebåt fra Rena Fiskecamp.
Kristoffer sin største på turen(Rapala Countdown TRL)
Rapala Countdown TRL
Lørdagen ga langt bedre vær enn meldt.
Nydelig eksemplar på godt 1,3kg
Elite finnes i mange varianter, her hos May&Fred’s fiske/fritid.
Denne lot seg også friste av Rapala’s nyhet for året.

Vi måtte jobbe for fiskene også på denne turen, det har vel litt med temperaturen i vannet å gjøre. 3 timer fiske på torsdag, 10 timers dag på fredag og 8 timer lørdag skal vi hvertfall ha for innsatsen. Men nok en fin tur med gode kamerater og flere minner å ta med seg fra elva.

Langs elve kanten i Renaelva

Skitt fiske folkens!

Fiskehilsen fra Bjørnar, Kristoffer og Anders. 👍🎣

Kommentar