rpt

Havabborfiske i sommersola.

Kvikksølvet har i det senere vist 20c+ og man kan trygt si at sommeren og det artige sommerfisket har ankommet Østlandet. Turen denne dagen gikk til Oslofjorden. Fjorden lå speilblank , nydelig for oss men kanskje ikke det mest optimale med tanke på havabborfiske. Vi søkte av flere plasser før det plutselig smalt til i Shimano Poison Adrena stanga mi. En jerket Rapala Shadow Rap 7cm var det som hadde lurt årets første havabbor til hugg. Etter ett par små utras lå den i håven. Driver og kroker av da den smeller til i stanga til fiskekompis Håvard. En havabbor til er på gang , og plutselig har vi 2 havabbor i håven.

Trangt om plassen!

For en pangstart på sesongen , artig :D

Håvard’s fisk på 1050g

Nå var vi virkelig i siget , trodde vi… Men det skulle vise seg at selv med mange timers fiske til ble det med disse to havabborrene og en sjøørret.

Havabbor snacks!!
Rapala Shadow Rap , Shadow Rap Shad , Rip Stop , Skitter Pop og Storm 360 Largo Shad

Ta en titt på utvalget fra Rapala , masse snacks her «Rapala utvalg»

Tight Lines シ

Kommentar