Rå kveldstur!!

Sjelden går det på såpass, på en liten kveldstur…

Venta på at min samboer skulle komme hjem fra kveldsvakt, før jeg fikk tatt turen i elva. Elvefiske har endelig åpnet i Rendalen, så plan var å ta en liten tur neri Strømmen..

Var på plass i elva litt over 22, og godt fornøyd fisket jeg meg nedover med stål trua på at det skulle skje noe..

En time skulle det gå, men da det først løsnet, skjedde det mye!

På et par timer hadde jeg 4 fine fisker i håva på henoldsvis 1,6-1,7-1,8 og 2,3kg. Disse tok på Countdown MN 9cm og Shadow Rap Shad MBS.

Første for kvelden på 1,7kg
Kveldens største på 2,3kg
Tredje ørreten stoppet vekta på 1,6kg
Siste for kvelden/natta på 1,8kg

Knallfin avslutning på kvelds tur’n av de sjeldne.. Klokka var blitt 01.00 så kom meg hjem til senga, måtte tross alt få noen timer på øye før jobb. Det var vanskelig å avslutte siden jeg hadde vært borti flere og mistet en bra fisk til.

Shadow Rap Shad MBS
Countdown 9cm MN

Lange spinnstopp etter jerking og rolig innsveiving var oppskriften for min del. Og uten unntak kom hugget i spinnstoppet. Det var god fight i dem alle, med flere utras var det spennende i flere tilfeller.

Alle fiskene ble landet i Rapala vadehåv m/gummi nett og satt skånsomt tilbake👍🎣

Skitt fiske folkens!!

Anders

Kommentar