Romjul og røyefiske.

Etter ei veldig våt og vindfull jul var det en dag med utsikter for fint fiskevær. Isfiskeutstyret ble pakket og turen gikk til fjells. I fjor som i år tenkte jeg, min kone og Michael å ha en uhøytidlig fiskekonkurranse. Vi ble møtt av -10 grader og fine forhold på fjellet og vi var alle ivrige etter å få boret noen hull å starte fiske. Lene fikk den første røyen, men den var vel ca 200gr og fikk svømme videre før vi rakk å ta noen bilder av den. Første halvtimen var det veldig stille, men så begynte det å nappe og jeg og Michael fikk på fisk samtidig. Flotte og fargerike røyer, min veide vel ca 800gr.

Etter dette var det Michael som skulle vise seg å være «røyekongen» han fikk 2 fine røyer på rappen.

Skodden og mørket kom så vi måtte pakke sammen og avslutte. Men det var helt OK. Vi hadde alle hatt en fin dag på isen og det var godt å endelig få fisket igjen. Oppsummert ble det 4 røyer på Michael, 3 røyer på meg og 1 røye på Lene. En ting er sikkert, med engang været tillater det igjen, så er vi på plass, klare for å prøve å lure storrøya.

Tight Lines!

Kommentar