Kremen av fiskesneller!

Det finnes veldig mye bra fiskesneller ute på markedet, og Shimano har bestandig levert gode alternativer for den kresne fiskeren. Jeg har prøvd veldig mange alternativer opp igjennom, og synes det er mye snadder.

I år så har jeg vært så heldig å få prøvd Shimano Stella. Dette er uten tvil det beste jeg har prøvd av fiskesneller. Den er veldig tight, Man kjenner det ved innsveivningen, balansen i snellen og drivverket, det levner ingen tvil om ingeniørkunst!

Jeg var selv litt usikker med tanke på prisen på Stella kontra andre sneller jeg har prøvd. Er den virkelig så mye bedre enn de andre? Jeg trengte ikke mer enn en fisketur, før jeg merket stor forskjell og var overbevist om at dette var noe helt annet enn ei «vanlig» snelle. Den er rett og slett helt rå, og man merker at her er det brukt mye penger på produksjon.

Når man kjører fisk med Stella, så merker man hvor jevn og finstilt bremsen er. Når fisken raser iveien, så kan man ihvertfall ikke skylde på bremsen, om fisken skulle komme seg unna. Shimano Stella har den beste snelle bremsen som er laget.

Shimano Stella er ei snelle som må oppleves. Og man blir nok ikke overbevist før man selv har prøvd den.

Kommentar