Fine turer til Femundselva

Når vinteren glimrer med sitt fravær enn så lenge, så har Anders og jeg hatt noen fine turer til Femundselva.

Fisket har vært varierende, men til tider veldig godt. Nest sist tur så var det periodevis bra med action, og vi landet noen fine høst ørreter hver oss. Anders fant en joker som skulle vise seg å være svært giftig! Rapala BX Minnow i fargen GSH.

Den siste turen skulle bare bekrefte, at det ikke var noen tilfeldighet at det var nettopp denne fargen, som rett og slett var giftig på denne tida i Femundselva. Den turen landet nok Anders ca 10 fisker, mens jeg prøvde alt annet, for å se om det kunne være noe annet som kunne friste. Men ved endt fiske, så måtte jeg innse at det ikke alltid hjelper å være egen, og måtte ta til takke med kun en fisk selv. Den ble tatt på en Rapala Countdown i fargen MN.

Legger ved noen bilder ifra noen fine turer med noen flotte ørreter.

Det er fortsatt gode muligheter for å komme i kontakt med ørreten i Femundselva. Og om du skulle ta turen, så ikke glem Rapala BX Minnow i fargen GSH 😉

Fiske hilsner ifra Anders og Inge 😊

Kommentar