Storm 360GT Searchbait leverer!

Har den siste tiden hatt godt fiske med fjorårets nyhet og suksess Storm 360GT searchbait.

Den har levert flere fine fisker, og da spesielt i elver med lite vann. Med kun krok oppe på ryggen, så kan den fiskes veldig effektivt der sluker eller wobblere setter seg fast i bunnen.

Storm 360GT searchbait i fargen Wannabe.

Måten jeg fisker searchbait’n i elva varier noe. Men i all hovedsak kaster jeg oppstrøms og sveiver den forholdsvis rolig inn med små rykk. Pass på så du har kontakt med den heletiden, så du er klar til å gjøre tilslaget når du kjenner fisken tar. Jeg lar gjerne searchbait’n gå å dunk nede på bunn. Har fisket en del andre agn i de «tørre» elvene her på Østlandet, men Storm 360GT searchbait har vært det agnet som har fisket absolutt mest effektivt.

Fin ørret ifra Mistra.

En ørret godt kroket av en Storm 360GT searchbait.
Ikke av det største eksemplaret, men en fin ørret ifra Mistra.
Ørret ifra Nordre Renaelva.
Nok en fin Mistra ørret.

Med kun en enkelkrok så blir det en del hugg der fisken ikke blir kroket skikkelig. Om du fisker i ei elv som er litt dypere, der Searchbait’n ikke går å dunker i bunnen. Kan det være lurt å lage en stinger, der du fester en treble krok litt lenger bak på gummi kroppen. Da kroker du vesentlig mer fisk, men samtidig så setter du deg fortere fast hvis elva er veldig grunn.

Om du ikke har prøvd Storm 360GT searchbait, så gi den ett forsøk 😉

Skitt fiske folkens!

Inge

Kommentar