Sjøørret på Husky Scatter

Det ble en liten tur på fjorden i kveld for å sjekke giver plasseringen til mitt ekkolodd etter at jeg måtte flytte på den. I samme slengen dorget jeg en liten runde for å se om det var noe fart i fisken.

Jeg traff på plassering av giver og må si det er moro å dorge med sidescan funksjonen på mitt Lowrance TI lodd. (Ps: bildene under er ikke fra kveldens tur, men en tidligere tur)

Det var til tider vel mye små lyr og torsk. De er som vanlig en plage når man dorger her i fjorden. Men det ble to SØ til slutt, begge rundt 1kilo. Den første fikk svømme tilbake igjen med engang, mens siste mann måtte bli med hjem da ene treblen satt i øye. Begge sjøørretene tok på en Rapala Scatter Rap Husky i fargen S.

Det var 17 grader i vannet i kveld, noe som ikke er vanlig her oppe i Mai. Når det er såpass til temp i vannet liker jeg å dorge med minst 3knop. Begge SØ tok mens jeg dorger i ca 3,2knop.

Tight Lines!

Kommentar