Ørret sesongen i gang for fullt!

Det har blitt noen turer både i sjø og elv di siste dagene og mange flotte ørreter har blitt landet i håva.. Men det har vært mye vann og rål i elvene, så da har spinnfiske fra båt vært et alternativ…

Kveldstur på sjøen med Inge…

God kondisjon, bilde før utslipp…
Akkurat landet i håva…
Fra Renaelva en mai kveld (BX Minnow TR)
Storsjøen en Mai natt…
Rapala Shadow Rap i fargen MBS
Fra Strømmen i Rendalen..

Vi har i tillegg benyttet annledningen til å ta med ungene ut på fisketurer. Å se gleden i øya dems når fisken er håvet er ekstra stas! 😄 Disse tok stort sett på Rapala Shadow Rap, som har vært en veldig effektiv wobler på sjøen.

Ta med ungene ut! Sunn interesse og gode minner å ta med seg👍

Nå fremover blir det fokus på Mistra, og elvefiske. Det er i utgangspunktet for tidlig i starten av mai måned, pga at ørreten ikke har startet vandringen. Men i skrivende stund er jeg klar for en tur ut og spent på hva kvelden bringer🤞

Minner om arrangementet Fiskefesten her i Rendalen den 15-17.Juni. Les info på linken under👇

http://fiskefesten.no/

Skitt fiske folkens!

Mvh Anders

Kommentar