Dorgetur etter ørret på Mjøsa

Endelig skulle jeg dorge natta på Mjøsa for første gang i år. Satte ut båten på Gjøvik og tøffa sørover i 22-tida med 4 stenger ladet med Rapala Shadow Rap Shad Deep i BGH og MBS.

Første fisken kom allerede etter en times tid På BGH , flott matfisk på 53cm. Deretter ble det en lang dødperiode før det det begynte å lysne i 3-tida og vi traff på en flekk med fisk igjen. Hadde  da byttet ut den ene Shadow Rap Shad Deep’n med favoritten min på klar himmel og morgenfiske ute her , en Rapala Husky 13cm i fargen RB. Det viste seg og være et godt trekk og jeg kunne lande en flott ørret på 70cm på RB’n (Skrik ut i kommentar feltet hvis dere ønsker Rapala Husky i  fargekode RB og fargekode SD på markedet i Norge igjen!).

Nå gikk det slag i slag og vi hadde flere fisk på ila en liten time på BGH og MBS. Dessverre hoppa og spratt den største og rista seg av , tipper 4-5kgs.. Uansett en flott start på ørretsesongen. Ut og fisk i godværet!!

Kommentar