Ørreten på hugget i Rendalen!

Da elvene flommer over her i Østerdalen, så måtte 2 over gjennomsnittet våryre ørretfiskere, ut av bobla å tenke alternativer til å komme seg iveien igjenn på ørretfiske!

Storsjøen i Rendalen har levert utrolig mye bra fisk i vår. Det har blitt tatt mange ørreter ifra land. Storsjøen tappes ned vinteren og fisken går i kastelengde ifra land på våren. Men som alle andre vann rundt om, så har også Storsjøen fylt seg opp. Noe som gjør det mer vrient å treffe på fisken ifra land. Team kompis Anders Svalstad og jeg bestemte oss derfor, for å ta robåten ut på Storsjøen, for å se om vi kunne treffe på noen bitevillige ørreter.

Storsjøen i Rendalen

Med beskjedene 3 stenger i båten, så hadde vi allikevel trua på at vi skulle komme i kontakt med fisk iløpet av kvelden. Vi startet med Storm 360GT searchbait, Rapala Shadow Rap og Rapala Shadow Rap Deep i enden av snøret. Vi hadde ikke mer enn akkurat kommet igang da vi hadde første kontakt med fisk. Men desverre så fikk vi ikke kroket den skikkelig. Deretter skjedde det noe jevnlig de neste 3 timene!

Samtlige fisker fikk fikk i håva denne kvelden ble tatt på Rapala Shadow Rap og Shadow Rap Deep i fargene MBS og TRI

Rapala Shadow Rap MBS
Rapala Shadow Rap TRI

Utenom fiskene vi fikk, så var det nok Storm 360GT searchbait vi hadde mest kontakter med.

Det ble brått helt dødt når det kom ett skikkelig regnvær, etterfulgt av noen heftige lynglimt. Vi følte da mest for å komme oss raskest mulig inn igjenn fra sjøen, i den vesle robåten 😂

Det var en veldig vellykket kvelds tur med 7 fisker og ca 10 kontakter. Den største var 56 cm og veide 1.7 kg

Rapala Shadow Rap o fargen MBS gjorde jobben

Kommentar