Kveldstur med fin fangst!

Lørdagskveld ble det tid for nok en tur etter ørreten på Storsjøen. Startet turen ut ifra båthavna i nord enden av sjøen ca i 19.30 tiden. Det var betraktelig mer skitt i sjøen nå enn for to dager siden, så jeg kjørte litt sørover før jeg startet.

Denne gangen var jeg alene, å brukte bare 2 stenger. Jeg startet med Rapala Shadow Rap i to forskjellige farger, for å se hva som kunne friste fisken denne kvelden. Etter kort tids fiske, så hadde jeg fått 2 ørreter og mistet en. Og alle sammen på Rapala Shadow Rap MBS. Så da var saken enkel, da ble det 2 stk i fargen MBS. En i vanlig og en i Deep!

Resten av kvelden ble det bra med action, med flere kontakter og 3 flotte ørreter til i håva. Ved ca 23 tiden lå tåka tjukk over sjøen, og det døde helt ut.

Det ble altså fisk på 0.6 0.8 1.3 1.5 1.7 kg denne kvelden. Og samtlige tok Rapala Shadow Rap/Deep MBS

https://www.normarkwebshop.no/produkter/sluk-spinner-wobbler-pilk/rapala-wobbler/rapala-shadow-rap/shadow-rap-11cm-as-3163.html

Skitt fiske 😀😀😀

Kommentar