Storfisk på Malangsgrunnen i magisk vær

I midten av april kom jeg meg ut på Malangsgrunnen igjen for et siste skreiforsøk i området. Med på turen var også Tor og Kim og vi hadde utror fra den vakre fiskecampen Lauklines Kystferie. I deres Arronetbåter på 23,5 fot gikk turen ut som en drøm. Været var helt strålende og bidro til at vi fikk en flott dag på skreifiske.

Bedre vær ute på storhavet kan man ikke få!

Det ble mye fisk av fin gjennomsnittsstørrelse, selv om 30-plusserne ikke dukket opp denne gangen. Som vanlig brukte jeg min Shimano Antares 50-80 lbs – det er en fantastisk stang til skreifiske etter stor fisk. Ikke uventet var det en rosa Stormjigg i fargen BKPK som leverte den største fisken for dagen – en veldig lang torsk som vanligvis enkelt ville bikket 30 kg om den ikke hadde vært ferdig med gytinga.

Kim kjører skrei. Han fikk flere 20-plussere denne dagen som jeg ikke har bilde av.. :)
Storm BKPK er en av mine favoritter til stor skrei

Dagens største!
Storfisk på gang
Fornøyd Tor med stortorsk

Magisk stemning på havet og på land

Deretter ble det tur til Sørøya i helga med gjengen i Rapala Pro Guide – mer om denne turen kommer snart!

Kommentar