En spennende 2018 nyhet reddet en treg kveld!

Har fått prøver på nye farger, som kommer for salg i 2018 ifra Rapala. Det er alltid spennende å prøve nyheter, å se om de fanger fisk!

Har vært noen trege turer i det siste, med lite fisk på brukbar størrelse. Denne kvelden her ble det fisket ei forholdsvis lang strekke, å jeg tror de aller fleste wobblerene i skrinet fikk seg en svømme tur! Etter godt 2 timers fiske, så har jeg kontakt med kveldens første bra fisk! Fisken dro ut i stryket av elva, å begynte å slå med spolen, før den takket for seg å slapp. Deretter tok det ytterligere en halv time før neste kontakt var. Denne gangen sto fisken i ei rolig lomme bak en stein midt ute i elva. Kjørte den ei stund, før den kom inn mot land og jeg kunne håve den. Det var en utrolig sprek ørret på 51 cm! Begge fiskene lot seg friste av en av 2018 sesongens hotteste nyhet, Rapala Shadow Rap Shad i fargen ROL! 


Jeg tror ganske sikkert at dette ikke blir sesongens siste ørret på denne wobblere 😀

Fortsatt god sommer og skitt fiske 😊

Kommentar