Shimano Tranx 301

Gjeddefiske med nyheten Shimano Tranx.

En solid snelle til det tøffeste predatorfisket. Sånn vil jeg karakterisere Shimano Tranx 300A som er en nyhet fra Shimano som vi etterhvert vil finne på det norske markedet. Jeg har brukt den nå som snelle på jerkbait/crank stanga i versjonen 301A som er med sveiv på venstre side.

Utvekslingen er 5.8:1 og vekten 329g. Liten, lett utførelse som passer godt i hånden. Ladet med 0,33 Sufix 832 takler den alt som svømmer i ferskvann. X-Ship & HEG teknologien gir deg  masser av kraft kraft under innsveiving, og gjør at kjøring av selv de største fiskene går som en lek. Perfekt for å kaste store agn og fange stor fisk. I tillegg gir Shimano sin Hagane Body og  den nye vanntette teknologien CoreProtect langvarig holdbarhet i de hardeste miljøene.

Og ikke minst fisk blir det også. Denne flotte fisken klipte en shad forrige dagen. Ut og fisk, Tight Lines!!!

108cm strøken sommergjedde!

Storm har softbaits som shad, curly tails og vekter til å fiske de på korrekt dyp til enhver tid. Ta en titt på utvalget på linken under.

http://www.elbe.no/fisk/produkter/storm_wobbler/no

 

Kommentar