Ferie er fisketid!

De fleste av oss har begynt ferie eller skal ha ferie om kort tid. Ferie skal brukes til det den er ment å være, en tid for avslapning og kvalitetstid med familie og venner.

En ferie aktivitet som ikke krever annet en litt tid og minimalt med utstyr er fiske. Mange av våre fiskearter er også glad i sommeren, de er nå bitevillige.

Ta med deg familie og ikke minst barna ut på skogen, sjøen eller fjellet og bruk nettop sommeren på å se gleden med fiske og friluft.

Det som trengs er en krok, litt sene, et søkke og eventuelt en dupp. Dupp gjør det selvfølgelig artigere så du har noe å følge med på. For å kaste agnet ut dit fisken er kreves det også lite. Jeg vil anbefale en stang og snelle men med en gammel fiskebolleboks eller en lang trekjepp er mye gjort. Her kan du også aktivisere barna med å lage eget utstyr. Agn kroken med mark, brød, blåskjell, makrell etc, litt avhengig av slags arter det er der du fisker. Så er du klar for et et enkelt ferie fiske.

Fine fisker kan komme når du minst aner det

Ta bilder av turene dine, da har du gode minner til senere. Legger du de også ut på sosiale medier med emneknaggen #sufixsommer så er du med på trekningen av fiske sene/line så du har i mange år fremover.

En riktig god fiske sommer!!

 

Marius

Rapala ProGuide

 

Kommentar