Kanon ørret på første tur med Rapala Skitter Pop!

Det er høst og tid for popper fiske! Team kompis Anders og jeg tok iveien på en kveldstur til de øvre delene av Mistra for å prøve å lure ørreten. 

Fisket var mildt sagt tregt de første timene. Vi hadde kun kontakt med ett par små fisker. Mørket kom sigende og jeg bestemte meg for å prøve Rapala Skitter Pop.

 Vi hadde desverre kun en med på denne turen (neste tur har vi nok flere). Men etter en stund fiske inn i mørket, så smeller første ordentlige ørret på kroken. Etter en kort kamp, så håver Anders en nydelig Elveørret på 1.2 kg. Etter noen bilder settes fisken pent tilbake, å vi føler at vi har fått betalt for kveldens økt!

Men det skulle ikke gå mer enn ca ett kvarters tid til, før en større fisk gyver løs på hopperen. Merker med en gang at dette er en større fisk, å den raser ut flere ganger! Men etter en nervepirrende kamp, så kommer fisken sigende inn, å Anders håver en nydelig ørret på 64 cm og 3kg!! Denne svømmer også tilbake etter noen bilder og veiing.

Etter dette så roer det seg, å vi kan gå tilbake mot bilen, strålende fornøyd med kveldens fiske. Å vi kan fastslå at Rapala Skitter Pop er ett giftig storørret agn!

Skitt fiske!

Kommentar