Storørret tatt på Femund!

 

Jeg og Gry Degvold bestemte oss for å reise opp til Femund en dag før femunddregget og det er en avgjørelse vi ikke angrer på. Femund er favoritt vannet mitt for trolling fiske. Kort tid etter vi kom opp var båten på vannet og fiskestengene uti. Etter et par timer fikk vi en ørret som ble målt til 57cm. Den ble fanget av Gry etter en kort kamp.

En time etterpå bet noe stort på riggen. Fisken tok noen meter med sene og så gikk den rett opp i luften. Da vi fikk den i båten viste det seg at den var hele 78cm lang og veid til 4.4kg. Fisken tok på Shadowrap Halloween dette er favoritt wobbleren min i vann der ørreten spiser små røye. Samme wobbleren leverte mange fine fisker under Femunddregget 2016.

Dagen etter da Femunddregget starte fikk vi kun 1 ørret på 43cm. En som fikk det bra til under Femunddregget var Raymond Rudshaug, han fikk 2 ørreter på 3.5 og 4.46kg totalt 7960g dette ble nok til en 2 plass i Herreklassen.

Bilde tatt av Ola Hågensen (Team Fisherman)

Kommentar