Kanadarøye på Husky Scatter 13cm.

Kanadarøyefiske har i år vært meget tregt, men man skulle omsider få en fisk. Etter en vår med mye dårlig vær kom man seg tilslutt utpå. Mens kona og guttongen lå å sov hogg det på den ytterste paravanstangen. Og etter en kort fight lå det en feit og fin kanadarøye i håven. 


I og med at jeg var alene i båten, ble det til at jeg ringte å vekte opp kona slik at hun kunne komme ned å ta noen bilder. Kanadarøye ble stående i hoven ved siden av båten mens jeg tusslet sakte innover. Lene og Michael sto klare og ventet på meg når jeg kom inn til land. Michael fikk oppdraget med å holde håven mens jeg ordnet med kameraet. 


Fisken ble skånsomt veid og målt til 80cm/5300gr før den ble sluppet ut. ​

Fisken tok forøvrig på en Husky Scatter 13. Dette er en wobbler som allerede har gitt meg flere laks og nå kanadarøye. 

Til helgen er det trolling konkurranse på Snåsa så da skal Huskyene få jakte på stor ørret!

Tight Lines!

Kommentar