Solør Martn 

Endelig er uka her, uka som er et høydepunkt for mange Soløringer! Denne uka avsluttes nemlig med stor folkefest her inne på Hedmark. Flisa avholder nemlig Solør Martn.

Dette innebærer masse gode gode tilbud i diverse butikker på dagtid, band og musikk på mange steder utover kvelden. I år befinner jeg meg på Intersport Flisa. Med sitt store fiskefokus har de en vegg full av nytt utstyr og gamle klassikere her er det noe for en hver smak. 

Vær tidlig ute å sikre deg de beste fargene og heteste nyhetene!

Jeg kan love uforskammet lave priser, og ferske storfiskraporter fra nærområdet. Dette sammen med mine beste tips. 

Håper du tar deg tid til å komme innom å slå av en fiskeprat. 
Slenger med noen fiskebilder fra de siste turen mine! 

Sees på Intersport Flisa fra torsdag-lørdag på dagtid for en hyggelig fiskeprat! ;) 

Tight lines!!

Kommentar