120cm Gjedde på spinnfiske!

Var ute en liten tur for å fiske etterleksgjedder forrige dagen og det skulle vise seg og gi fullklaff. Etter en litt sløv start med lite action fant vi noen flekker med noen gjedder og kompisen min landet den første metersfisken for dagen. Endel hugg senere og noen mindre fisker landet hogg det realt til hos meg. Skjønte med en gang at det var en meget bra fisk og kjørte den steinhardt. Etter ett lite utras ved båten lå den i håven og vi kunne beskue en nydelig fisk. Utgytt , men dog en troféfisk i mine øyne med sine 120cm!

Å kjøre de steinhardt har sine fordeler da de ikke rekker tømme seg for krefter og dra på seg masse melkesyre. Noe som igjen gjør at de tåler en rask tur i båten med måling av vekt og lengde pluss en rask fotoshoot meget godt før gjenutsetting. Vil også anbefale og alltid ha de i håven en liten stund så man ser de er ok før man lar de svømme. Da er en stor håv en STOR fordel og jeg kan varmt anbefale Rapala sin gummierte og uttrekkbare båthåv XL , i den står selv de største godt!

Kommentar