Elvefiske med Rapala Shadow Rap Shad!

Har blitt en del turer i elva den senere tiden. Å selv om de største har uteblitt så langt, så har det blitt noen fine fisker og noen kontakter med større fisk!

Har gitt Rapala Shadow Rap Shad en del svømme tid, å den har vist seg å levert bra!

Dette er en «slow rising» wobbler, med en høyere profil enn den godt kjente Shadow Rap, men har fortsatt samme egenskaper i vann! Den kan jerkes, trolles eller bare fiskes inn som en vanlig wobbler. Om man bruker stangen aktivt under fisket, så vil den flashe veldig godt, samtidig som de innebygde kulene vil lage støy i vannet! Ved spinn stopp, så vil den stige veldig langsomt mot overflaten.

Rapala Shadow Rap Shad kan fiskes langsomt og raskt og har en veldig lokkende gange. Den har svømme dybde ifra 0.8- 1.2 meter. Men ved fiske ifra land med høy stangføring, så fisker man denne lett på dybde ned til ca 0.4 meter. En annen ting som også gjør denne til en av mine favoritter, er at den kastes overraskende langt! Prøv den selv 😀

Skitt fiske folkens!

Kommentar