NYHET! 360 GT Searchbait

Endelig er nye Storm 360 GT Searchbait snart klare for butikkhyllene. Vi har fått prøvd denne både etter ørret, sjøørret, abbor, havabbor og de store størrelsene på havet etter torsk, sei og lyr med gode testresultater.

tekst: Stein Ivar Iversen
Storm 360 Search Bait
Designet for å fiske etter alle fiskearter og fungerer for fiskere på alle ferdighetsnivå. 360GT er en fiskeimitasjon og stor fisk spiser som kjent små fisk. Myk kropp laget av PVC kombinert med en stor «paddle tail» gir en ekstremt livlig gange. Hodet gir en side-til-side rullende bevegelse på nesten 180 grader, noe som gir maksimal flash under vanlig innsveiving og som lokker til seg fisk fra lang avstand. Rillene på kroppen skaper mye støy og derfor oppmerksomhet under vann. 360GT tåler alle hastigheter og kan også jigges og pilkes inn. Hodet er støpt i ABS plast og har innebygget raslekammer som ekstra attraksjon. VMC Coastal Black krok. Enkel montering. Pakken inneholder en ferdigrigget jig og to ekstra kropper.

IMG_1737
Stefan Källan Källström med en
praktfull abbor tatt på Searchbait

Storm 360 GT Searchbait kommer i 3str: 7g/9cm – 18g/11cm – 34g/14cm i 12 forskjellige farger:

farge: GD
farge: GD
farge: WB
farge: WB
farge: LC
farge: LC
farge: LS
farge: LS
farge: VT
farge: VT
farge: TB
farge: TB
farge: SO
farge: SO
farge: MRL
farge: MRL
farge: MD
farge: MD
farge: HO
farge: HO
farge: HDI
farge: HDI
farge: H
farge: H

sna

Kommentar