Meitefiske etter gjedde

Et fiske jeg har gledet meg til gjennom sommeren er meitefiske etter gjedde på høsten.

Å landmeite gjedde er forholdsvis nytt for meg. Etter et greit press fra Thomas Monsen om å ta opp dette fisket gikk jeg i sommer til innkjøp av Shimano Alivio meite stenger og Shimano Baitrunner sneller. Thomas solgte dette inn som et avslappende og behagelig fiske. Spinnfiske etter gjedde er fisket som har ligget meg nærmest de siste årene. På høsten kan dette være kaldt og veldig tregt, klart premien for tålmodighet kan være stor. Meitefiske med bål og varme virker da forlokkende.

Når da Thomas ringer og spør om jeg er klar for en helge satsning etter høst gjedda var jeg første mann ut av startblokka. Morten Opsahl skulle også bli med, og da viste jeg at dette ble en bra helg!!

Vi avsluttet helgen med 2 fine fisker så ble det en fantastisk søndag.

 

img_6649
Morten
img_6646
Marius

img_6643

Et godt hjelpemiddel for å finne kanter og riktig sted å plassere agnet er Deeper.

Deeper Pro+ gjør det mulig å lage egne dybdekart, noe som blir laget direkte på telefon eller nettbrett når du bruker denne. Kartet er gir deg store fordeler når du skal plassere ut agnet å ikke har tilgang til båt.

Giveren kastes lett og ikke minst langt med utstyret du ellers bruker til dette fisket. Noen få kast og du har en god formening om hva som skjuler seg under overflaten.

7

877014

http://www.elbe.no/fisk/produkter/deeper_ekkolodd/no

facebook.com/RapalaProguideNorway/

Kommentar