Høstfiske er høstfiske

Høstfiske er høstfiske. Korte huggperioder og mange, mange, mange kast.

For noen helger siden ble det brått sydd sammen en felles tur med flere fra Rapala ProGuide. Thomas og Marius skulle bunnmeite, jeg inviterte Jarle med på spinnfiske. urfølget ble komplett da Morten Opsahl også kom tuslende. Vi kom opp fredag kveld så det ble lite tid til fisking, men stemningen rundt bålet var upåklagelig.

morten
Morten Opsahl

Vi våknet brått lørdag morgen da Jarle plutselig sto mitt i lavvoen. Her var det ingen kjære mor. Som tidligere yrkesmilitær kommanderte Jarle samtlige opp av posen, men til gjengjeld serverte han frokost og kaffe til alle man. Meitegutta rigga opp mens Jarle og jeg la oss på sjøen. Vi skulle teste nye Storm R.I.P. Shad som kommer i 8 lekre farger – 2str – 16cm/23cm. Høstfiske kan være vrient, korte huggperioder innimellom mange mange kast. Sånn var det denne gangen også.

dsc_9093
Jarle Reitan

Det fleste fiskene vi var i kontakt med skjedde i løpet av en times tid. Ellers var det helt dødt! Litt surt og kald, ingen tvil om at vinteren nærmer seg… Men noen bra fisker ble det og vi konkluderte med at Storm R.I.P. Shad fungerer utmerket! Gleder meg til å fiske mer med disse fremover.

dsc_9080
Fin høstgjedde som tok en R.I.P. Shad i fargen P (nyhet 2017)

Her er flere bilder fra turen:

Kommentar