Ørreten er fortsatt på hugget!

Selv om høsten har begynt å meldt sin ankomst rundt omkring, så er det ingen grunn til å sette vekk fiskestanga ennå. Ørreten er fortsatt på hugget!

Da det er en del prosjekter på hjemmebane, har det blitt lite tid til fisking i det siste. Men søndag var det ingen vei utenom! Ørreten måtte prøves!

Været var bra med overskyet og fin temperatur.


På denne tiden av året kan fisket i elvene begynne å bli litt tregere. Ørreten begynner å komme i gyte modus og ikke veldig bite villige. Men om man overrasker dem og gjerne med litt farger på wobblerne, så kan man fort komme i kontakt med fin fisk!

Det var ikke mange fiskene som lot seg irritere av det jeg serverte.

Men etter ca 2 timers fiske så kommer den første ordentlige kontakten. En pen ørret lar seg lure av en Rapala BX Minnow 7cm i fargen RT. Fisken gir seg ganske raskt, og havner forholdsvis raskt i håva. Ørreten veier 1.2 kg og settes tilbake etter noen bilder.


Etter ca 20 minutters fiske så hogger det til igjenn. Denne gangen en fisk som gir langt mer motstand. Men etter litt overgir denne seg også, å jeg kan håve en pen ørret på 1.6 kg. Denne gangen er det en Rapala Original 9cm i fargen SPC som lokker til hogg.                                               Denne settes også tilbake for å gjøre høstens jobb i elva.


Flere fisker ble det ikke denne kvelden, men god uttelling 😄

Skittfiske folkens 😉

Kommentar