Nyhet – Storm R.I.P. Curly Tail

Urigget solid og myk shad for store beist. R.I.P. Curly Tail rigges med jigghode og stingerkrok slik at den er klar for predatorfiske og havfiske. Jiggen har en rullende gange og en overdimensjonert hale som tiltrekker seg oppmerksomhet på lange avstander.

rolf

Rolf Magnus Grenberg om Storm R.I.P. Curly Tail:

Dette er absolutt en av mine favorittnyheter fra Storm, nå kommer det soft-baits som passer mitt gjeddefiske helt utmerket. Et curlytail-bait der du selv står fritt til å rigge den hvordan du vil. Ettersom jeg ofte har store variasjoner på dyp og fart jeg fisker i, er det utrolig godt å kunne variere dette veldig enkelt med den nye Storm R.I.P. Curly Tail. Denne shaden er også nokså unik med sin tykke tail, noe som gjør at den har en fin bellyflash og gode vibrasjoner ut i vannet. Dette gjør at gjedda kan oppdage den på lengre avstand. Med sitt brede spekter av farger dekker du alle situasjoner.

Selv liker jeg nokså naturlig og matte farger i klart vann. I gromsete vann kan ofte svart, eller skrikende farger fiske godt, mens når det er sol gjerne litt glitter, og motsatt. En av de hotteste nyhetene på gjeddefronten for 2016

Storm R.I.P. Curly Tail blir tilgjengelig i følgende farger:

SAMSUNG CSC

Storm R.I.P. Curly Tail er testet mye i sommer/høst av Rapala Proguides, med bra resultater:

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

rolf header

 

Kommentar