Oslofjorden 31 august

Jeg bestemte meg brått i går kveld for å ta en tur ut i Oslofjorden i dag. Jeg var klar til å fiske kl 07.00.
Vannet sank raskt og det var vindstille men likevel jaget fisken mye på brislingen i fjorden tidlig på morgenen.

IMG_2692

Det gjorde ikke akkurat lettere når det var enorme mengder av brisling i str 2-3cm. I dag måtte jeg ved flere anledninger bruke det minste jeg hadde i skrinet, eksempelvis møresilda 7g. Det ble mye makrell og i tillegg hadde jeg en fin Bonito som snudde rett foran meg.

Det ble også et par kilos ørreter under dorging med høy fart og wobbler (gjerne rundt 7 knop). Max Rap og Original i forskjellige farger over grunner på rundt 5 meter. På kasting med wobbler hadde jeg bare følgefisk som snudde rett ved båten. Selv om fisket ikke var det aller beste var humøret på topp på grunn av det fine sensommerværet.

IMG_2712

Kommentar