Popperfiske med STORM Gomoku i front

Topwater-fisking er en utrolig artig og actionfylt form for spinnfiske. Ved dette kan man oppleve visuelt fiske i likhet med tørrfluefiske. Vi tok en dagstur utrustet med Shimanos Yasei perch, Aernos 1000FB med 0,10mm Sufix multisene og flere forskjellige farger av Gomokuen.

Dagen startet med ekstremt lavtrykk noe som ikke er bra i det hele tatt for abborfiske generelt. Utgangspunktet var dermed dårlig og utover dagen lettet det delvis uten at det tok seg opp noe særlig. Det essensielle for topwaterfiske etter abbor å finne jagende fisk i overflaten og ikke minst forholde seg på dybder på ca 1-5 meter slik at fisken kan se popperen helt fra bunnen.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ved at par tilfeller så vi litt overflateaktivitet uten at det ga noe særlig resultat. Tross ekstremt dårlige forhold for abborfiske klarte vi omsider å lure en 10-12 fisk til å ta i overflaten. Ingen av disse var merkbart store men det var likevel utrolig artig på så lett utstyr. I tillegg fikk vi på flere gjedder som også var interesserte i popperne. Hjertet i halsen er vanlig under popperfiske!

profilbilde

Den ultralette Storm Gomoku popper kommer med flere forskjellige farger og kommer med superskarpe VMC kroker. Den er bare 4cm og veier 3g så da er det viktig å bruke lett utstyr som er tilpasset denne vekten. Grundigere beskrivelser finner i linken og videoen nedenfor.

Les mer Gomoku Popper her.

Kommentar