Rapala Balsa Xtreme Minnow – en skikkelig storørret wobbler!

Med tanke på den korte sesongen her hjemme tenkte jeg og en god fiskekamerat å forlenge perioden ved å få med oss den tidlige sesongåpningen i nedre Renaelva. Åpningen startet allerede 1. Mai og dette var en skikkelig fristelse for oss.

Siden ingen av oss hadde erfaringer kan man mildt sagt si at vi var heldige med å treffe en lokal fisker som ga oss noen gromplasser. Vi begynte fisket på kvelden 1. Mai og fisket litt utover. Etter kort tids fiske hadde vi allerede klart å lure en fin ørret på litt over kiloen. Så var det rolig frem til klokken 23 hvor min venn Anders plutselig kroker en fin fisk. Med litt hjelp fra meg håver vi ørreten på gode 2kg.

Videre går det ikke mer enn 10 minutter før det røsker til hos meg og snella begynner å hyle. Fisken raser nedover og jeg roper på Anders som hjelper meg med å håve en kjempefin fisk på litt over 3kg! Kort tid etter klarer Anders å lande enda en fisk på 1,7kg. Sammenlagt hadde vi til sammen hele 7 ørreter på over kiloen på vår første tur. Det er rått!

På de to neste turene får Anders ny personlige beste med en fisk på 4,5kg og jeg får en på 5,5kg.

Samtlige fisker tar vi på Rapala BX minnow!

BXM_SMT

Har prøvd å satt sammen ett lite sammendrag av de største fiskene våre.
Se og nyt:

Kommentar