Flott ørret på Storm 360gt Searchbait!

Når man kommer utpå sommeren, og de mindre elvene ofte får veldig lav vannføring. Så hender det at jeg tar frem en joker, Storm 360gt searchbait.

Dette er en gummi jigg, med kun en enkelt krok plassert midt oppe på ryggen. Dette gjør at man klarer å fiske av de grunne partiene i elva, som man ellers ikke klarer med en vanlig wobbler. Ihvertfall ikke uten å renske elva for gress!

Jiggen fisker jeg hovedsaklig oppstrøms. Man kan sveive den ganske langsomt inn, og den vil svømme og lage en fin lokkende gange når den fiskes nedover i det rennende vannet. Det blir noen hugg av fisker som ikke vil sitte, men til gjengjeld er det ofte at det blir action.

Fisken som lot seg lure av min Storm 360gt searchbait i fargen HDI sto på ei grunne rett bak en stein. Jeg kastet oppstrøms og lot jiggen gli over en stein som lå rett under vannoverflaten. Jeg ventet litt med å sveive, sånn at jiggen skulle komme ned bak steinen. Og idet jeg begynner å sveive, så smeller det til i enden av snøret! Fisken var utrolig sprek, og var flere ganger inntil meg. Jeg måtte etterhvert følge den litt nedover elva, før den lot seg håve! En nydelig hann fisk på 2.5 kg!

Det er så artig når det klaffer! Man glemmer raskt alle bom turer og mistede fisker!

Om du fisker i elv der du synes du drar opp vel mye gress, så gi Storm 360gt searchbait en sjanse. Det kan virkelig være verdt det 😊

Fortsatt god sommer, og skitt fiske alle sammen 🌞🎣

Kommentar