Endelig 3+ i elva!

Jeg har hatt noen turer med varierende utfall i det siste men på lørdagens morgenøkt skulle det endelig klaffe! Starter hjemmefra 05.10 og starter fiske i elva tjue på 6 med god følelsen… Det er ikke bestandig en får fisket der en på forhånd ser for seg, men det var ingen biler på parkeringa som fører til strekka jeg hadde sett meg ut. Det går en liten time uten noe særlig spenning, men når det først skulle smelle var dette mer enn nok spenning!! Fisken hugger til i et stryk på oversiden av meg og jeg kjenner med engang at det er en bedre fisk, og får øye på den ganske tidlig. Den blir stående i stryket etter å ha plasket litt i overflata, før den slepper seg nedover med elva. Nedenfor meg er det et skjær som gjør at jeg ikke kan følge etter, jeg skrudde bremsen så mye jeg turte men med hjelp av strømmen var jeg ikke istand til å holde igjen. I noen sekunder måtte jeg bestemme meg for å følge fisken på yttersiden av skjæret og jeg visste at det kom til å bli bløtt!! Det gikk greit til å begynne med når vannet nådde meg til knea, men så plutselig blir bunn borte under meg og det er kun huet jeg har over vann mens jeg prøver å holde stramt… Gudskjelov fikk jeg fotfeste igjen ganske kjapt å kunne følge på langs land, for den ville ikke gi seg før den stoppet i neste høl. Da roet den seg etter noen små runder i høl’n og jeg fikk endelig landet den trygt i håva!

Nydelig Mistra ørret lot seg friste av Countdown Elite MOF
3,1kg og en fornøyd men søkk bløt fisker😅
62cm med fine tegninger og god kondisjon (1,3)

Etter noen kjappe bilder fikk jeg satt den skånsomt tilbake i håp om at den kan bli enda større🤞👍🎣 Godt fornøyd fortsatte jeg fiske.. Det ble kun noen mindre elveørreter på resten av turen, men var borti en bedre fisk til og en kilos fisk som fulgte..

Legger ved noen bilder av ørreter på tidligere turer før denne:

Fra en morgentur forrige uke..
Ørret som kommer seg i håva før den får friheten tilbake..
Countdown Elite i fargen GDBT
Tellefisk nr 1 fra Fiskefesten
Tellefisk nr 2 fra Fiskefesten
Countdown Elite i fargen GDWK

Nå er det sommerferie i Østfold og kanskje får en prøvd noen andre arter.. 🤔Fortsatt skitt fiske folkens! 👍🎣 Fiskehilsen fra Anders

Kommentar