VMC® Bladed Hybrid

Vinner av «Best new Terminal Tackle» EFTTEX og ICAST 2019 sier sitt, to av de mest betydningsfulle fiskeutstyrs messene i verden.

VMC Bladed Hybrid kommer i krok størrelser #2 #4 #6 #8. Du kan dermed modifisere de fleste wobblere og andre agn med denne kroken å få en ekstra dimensjon til dine agn. Kroken har vært testet med gode resultater i mange sammenhenger, bruksområde er uendelig og kun opp til din egen fantasi. Kroken er basert på en VMC 7548 som er en krok med kort «skaft», noe som gjør at du kan bruke denne kroken på nesten hva som helst uten å være redd for den vil hekte seg eller feile. Virvelen som holder bladet på plass er forseglet slik at bladet alltid holde seg på riktig plass uansett hva du fester kroken til.

Tips:

  • Alle wobblere, sluker etc enten ved trolling eller spinnfiske
  • Stinger ved hav, gjedde, gjørs, abborfiske
  • Attraktor ved fiske med pilk eller slep


Rapala ProGuide
Rapala ProGuide
Rapala ProGuide
Rapala ProGuide
Marius Godli
Marius Godli
Marius Godli
Marius Godli


Kommentar