Ørret Lykke i Rendalen!!

Sesongen 2019 har så langt stort sett vært en stor opptur ifra i fjor! Og Lørdags kvelden var sesongens hittils største høydepunkt, med en nydelig brunørret på 69 cm og 3.8 kg!

Denne tok en Storm 360GT searchbait 11 cm med ett kjempe smell i Åkrestrømmen. Fisken var skikkelig stri, og var inn til 3 ganger før Anders sikkert klarte å lande pluggen i håva 😊 Fisken ble veid og målt før den fikk svømme videre.

Storm 360GT searchbait leverer nok en nydelig brunørret


Etter dette går det ikke mer enn ca 10 minutter før det på ny går på en fisk. Denne tar langt penere, å jeg kjenner at tilslaget ikke sitter riktig så godt. Fisken sitter på en stund, og er i overflaten å viser seg ett par ganger, før den takker for seg. Denne tar også på samme agnet, og er nok ihvertfall like stor om ikke større en den første fisken.

Det skjer ikke noe mer etter dette, og jeg reiser hjem ifra elva med ett smil om munnen.

Nok en gang har elva behandlet meg særdeles pent 😊😊

Skitt fiske folkens 😁😁

Kommentar