Dobbel ørret lykke!

Det blir mange oppturer og nedturer når man driver med fisking. Og da smaker det ekstra godt når det går på. Akkurat som det gjorde for Anders og meg denne kvelden!

Vi hadde begge to hatt hver vår tur oppi Mistra, egentlig uten å vite om hverandre. Det var ikke helt det store for noen av oss. Jeg holdt på å skulle avslutte for kvelden, da Anders ringer meg, og spørr om jeg blir med en liten tur nedi Åkrestrømmen. Jeg var ikke veldig vond å be, og noen minutter senere var vi på plass.

Vi begynte å fiske ganske nært hverandre, og det blir vel ikke mer enn 10-20 kast før det lugger i wobbleren min. Pulsen hopper rett til værs, og jeg rekker ikke gjøre stort før den tar på nytt, og denne gangen sitter den. Den plasker bra midt uti elva, og Anders sier «der sitt den Inge»! Jeg er ikke veldig optimist selv, etter å mista mange fisker i Åkrestrømmen i år. Anders er hakket mer positiv, og prøver å berolige meg. Fisken følger greit med oppover, og etterhvert så klarer Anders å håve fisken noen meter nedenfor meg. Akkurat der og da, så føles det som å ta av deg en alt for tung ryggsekk, og Anders får en skikkelig bamse klem 😂

Fisken er større enn jeg trodde, og strekker vekta til 3.1 kg. Etter noen raske bilder settes ørreten pent tilbake. Ørreten kunne ikke motstå fristelsen av en Rapala Countdown i fargen TRL.

Vi er godt fornøyde, og fortsetter fisket med godt mot!

Selv om det var sent, ble det vanskelig å gi seg etter en sånn kabbe.

Iløpet av den neste timen prater vi nesten ikke sammen, og Anders kommer plutselig gående oppover med et smil om munn. Og det var ikke rart når han akkurat hadde landet en fisk i håva på 2,5kg.

Den hadde tatt på en av Anders sin favoritt, BX Minnow TR 10cm!

Et skikkelig hugg som overasket, og som ga god kamp helt inn. En kanon avslutning på nok en fin tur.

Vi er begge borti fisker etter dette, men ingen vil sitte og vi sier oss godt fornøyd med uttellingen.

Skitt fiske folkens!

Hilsen fra Inge og Anders.

Kommentar