Rapala Shadow Rap 7cm til ørretfiske!

En av årets nyheter er Rapala Shadow Rap i 7cm. Denne kommer i mange gromme farger, og er helt klart en wobbler som kommer til å gi mange ørretfiskere, fine fangster den kommende sesongen!

Jeg testet denne noe under fjorårets sesong, og den leverte bra med ørret. Tross en laber sesong for min del sånn totalt sett, så var denne en av de wobblerne som leverte noen av de bedre fiskene mine. Jeg fikk flere ørreter mellom 1,5 og 1,9 kg i Mistra på denne, selv om vannstanden var langt ifra på vår side denne sesongen. Og under test fiske/filming i Renaelva, så leverte denne min største ørret der for sesongen, på 2,4 kg. Så dette blir nok en wobbler jeg kommer til å gi en del tid denne sesongen.

Denne kan fiskes på forskjellige måter. Den kan fiskes som en ordinær wobbler med rolig innsveiving, eller den kan jerkes, og vil da skyte ifra side til side, og imitere en byttefisk på rømmen ifra større predatorer. Den går høyt i vannet, og er veldig fin å bruke for å fiske over grunnere partier i elva blandt annet.

Fin ørret ifra Mistra i slutten av Juli
Nok en fin Mistra ørret
Test fiske i Renaelva med Shadow Rap 7cm
Rapala Shadow Rap 7cm

Vi står ovenfor en ny sesong, som forhåpentligvis vil gi litt mer vann i elvene her på Østlandet enn fjorårssesongen. Det er en spennende tid i møte, og mange minnerike og flotte opplevelser vil komme for store og små fiskere.

Lykketil alle sammen 😊

Kommentar