Deeper Smart Sonar Pro+ ett nyttig hjelpemiddel!

Etter å ha brukt Deeper Smart Sonar Pro+ noen turer fra isen noen turer er jeg mektig imponert. Når du først har satt opp Deeper Pro+ over wifi mot telefonen kobler den seg automatisk til telefonen hver gang du har appen oppe og slipper den i vannet. Trodde dette skulle være knotete, men det er så lett å ha med og gjøre at dette er noe hvermansen greier. Under bruk ved isfiske holder Deeperen i rundt 5timer før den må lades ( lades med micro-usb ). Android telefonen min med 4000mAh batteri og med lysstyrke satt til 85% holder faktisk ut lengre enn Deepern så ikkeno stress med å ta med seg noen batteribank med mindre man snakker om en lengre økt! Forøvrig kan du lagre waypoints og du kan også lage egne dybdekart. Jeg har bare satt noen waypoints da å lage dybdekart er lite effektivt ved isfiske.

Jeg har brukt den på dyp fra 5-25 meter og den tegner meget godt. Du ser alt av både store og små fisker i tillegg til at du ser agnet ditt og kan finjustere på hvor du vil fiske i forhold til fisken du ser. Jeg har brukt den i isfiskemodus da du da har flasher i tillegg til 2D visning!

Tekniske spesifikasjoner for Pro+ WIFI og GPS:

• Til kasting fra land, båtfiske og isfiske
• Lag egne undervannskart i Deeper Lakebook med Pro+. Lakebook Deeper Data Manager vant EFTTEX 2017 som «Best New Accessory» og gir deg detaljerte undervannskart fra vannene du har brukt Pro+ i. Mer om Lakebook her https://deepersonar.com/no/nb_no/utforsk/lakebook
• WIFI maks rekkevidde ca. 100 meter
• Maks dybde ca. 80 meter
• Opptil 15 skann pr. sek
• Diameter 6,5cm
• Vekt 100g
• Vanntemperatur sensor 40°C
• Arbeidstemperatur 40°C
• Batteri Lithium Pol. 3,7V oppladbar 350mAh
• Strømadapter 110V ~ 240V. Micro USB B-type, 5V DC. 450mAh maks
• Sonar type Dual Beam
• Frekvens 15°/290 kHz. 55°/90 kHz

Pakningen inneholder:

• Deeper Smart Sonar
• Instruksjonsmanual
• Oppbevaringsveske med klips
• USB ladekabel
• 2 stk. festeøye som skrus inn i giverenheten

Kommentar