Nok en nydelig Renaelva ørret!

Det ble tatt en siste tur i Renaelva forrige Søndag. Forholdene var ganske like som når Anders og jeg sist var iveien, så jeg hadde ordentlig trua på at det skulle bli nok en god kveld.

Jeg startet fiske med det som hadde levert fisk for oss sist tur, men fikk ingen umiddelbar respons på det. Så jeg byttet en del wobblere for å prøve meg frem litt. Det virket rett og slett som om ikke fisken var skikkelig på hugget. Så jeg bestemte meg for å gå ned på wobbler størrelse for å se om det kunne hjelpe. Jeg byttet til Rapala X-Rap Countdown MD, Det gikk ikke lang tid før jeg fikk respons og hadde ett par hugg. Fortsette ett stykke oppover elva. Og ikke lenge etter så sitter det en bra fisk. Fisken kjennes bra ut, men holder seg nedi vannet helt til den nærmer seg håva, så det er spennende å vente på å se størrelsen på den. Når fisken glir opp i håva, så vises en nydelig Renaelva ørret! Fisken veies til 1.8 kg, før den settes tilbake.

Nydelig ørret!

Når fisken ikke er ordentlig på hugget, og mest går og napper i agnet, så kan det være lurt å prøve å gå ned litt på størrelsen. Ofte kan det da virke som fisken da velger å ta litt hardere. Og denne gangen så var det Rapala X-Rap Countdown som skulle friste en bra ørret til hugg.

Kommentar