Elvekjerring fra Sørøya.

Litt forsinket sesongstart.

Det har vært stille på bloggfronten denne vinteren. Jeg har vært kronisk plaget i begge skuldrene så det har ikke akkurat hjulpet på. Nå derimot er jeg i gang for fullt.

Jeg har karret meg ut på noen turer i løpet av vinteren uten at det resulterte i det helt store. Vi hadde en tur på isen der jeg fikk en håndfull torsk av grei matstørrelse.

Isfiske på Kattfjorden.

Vi hadde en tur på Malangsgrunnen der jeg fikk noen torsker over 20 kg. Turen på Sørøya for for et par uker siden leverte 3 kveiter og noen torsk over 20 kg.

Elvekjerring fra Sørøya.

Fisken på bildet over er fullstendig utgytt og minner mer om et slips enn en fisk. Av de tre kveitene jeg fikk var kun en over lovpålagt minstemål. Den var 11 kg og ble dessverre ikke fotografert. Den ga en utrulig bra fight og hadde flere rusninger fra overflaten og ned til bunnen. Alle kveitene ble tatt på Storm Giant Jigging shad HMU 510 g. Jeg har modifisert jiggene med kevlar og selvlysende blekksprut og en VMC 7560 Tropic Spark CB 4/0. Jeg modifiserer alltid jiggene mine med eksta stinger.

Storm HMU modifisert med ekstra stinger.

Mvh. Kim

Kommentar