Rapala X-Rap Peto leverer fra første kast!

Rapala har for 2018 sesongen kommet med noen nye meget fine baits til gjeddefiskeren, Rapala X-Rap Peto er en av de. X-Rap Peto er ett såkalt hybridagn med fremre del i hard plast og bakre del i myk plast «gummi». Denne kombinasjonen gjør at den tåler endel mer «juling» av gjeddetenner enn ett rent softbait. Skulle du være uheldig å få klipt halen av noen gjeddetenner følger det med en ekstra i forpakningen som du enkelt fester med en 6-punkts rustfri plate til hardplast fremdelen på sekunder.

I dag fikk jeg testet X-Rap Peto for første gang og det leverte momentant flere fisk med blant annet denne knallfine stutt tjukke førleksgjedda under.

X-Rap Peto er saktesynkende og det ideelle valget også for kaldt vann og utfordrende forhold. Peto forblir lenge i bittsonen. Den myke halen er meget livfull under innsveiving ved lave hastigheter og kroppen har en rolig vuggende gange som skaper det lille ekstra som gjedda digger!

https://www.elbe.no/rapala-x-rap-peto.html

Ikke vær redd å blye ned den med 5-20g som du hekter på i sluklåsen etter du har hekta på agnet. Da kan du lett fiske den ned til 10-15m dyp og den holder seg godt nede i vannlagene, og det påvirker overhodet ikke den forlokkende gangen på X-Rap Peto noe i det hele tatt!

Godt å være i gang igjen! Tight lines fellow fishermen! Håper dere får en forrykende fiskesesong i åpent vann!!

 

Kommentar