Rapala Shadow Rap Shad leverer!

Som tidligere nevnt, så har Rapala Shadow Rap Shad levert veldig mange bra elve ørreter for meg i år! Dette er en wobbler som passer veldig fint i selv de grunneste elvene, da den kan fisket høyt i vannet. Den har en utrolig fin og livlig gange, og kan fiskes på mange forskjellige måter. Man kan sveive den inn som en vanlig wobbler, eller jerke den inn. Begge deler fungerer veldig bra!

Forrige tur i elva skulle det nok en gang bli Rapala Shadow Rap Shad som skulle levere! Etter drøyt to timers fiske, så kommer jeg til en liten kulp i elva. Jeg kaster over på motsatt side for meg å sveiver wobbleren rykkvis innover. I det wobbleren er på tur over brekket av kulpen, så smeller det til! En solid plugg raser iveien nedover, ut av kulpen og videre nedover stryket. Den viser seg ett par ganger, å jeg ser at det er en knall fin brunørret. Jeg får etter hvert styrt fisken inn mot ett rolig parti av elva, å fisken er berget. Fisken måler 61 cm og veier 2.7 kg, ett nydelig eksemplar!

 

Godt fornøyd med kveldens fangst, fisker jeg meg tilbake til start uten noe mer action for denne gang. Å nok en gang har Rapala Shadow Rap Shad levert varene så det holder 😀

Skitt fiske 😉

Kommentar