Sommer, abborfiske og nyheten Storm So-Run Joker Shad!

Shad fiske etter abbor med vanlige jiggskaller er ikke ett spesiellt avansert fiske og passer for alle , nybegynnere som erfarne fiskere. Derimot vil jeg klassifisere shaddene som selges i 3 kategorier. Dårlige ,ok, og gode. Det er faktisk mange å velge blant av de som leverer gode shadder, men jeg vil her reklamere for ett nytt godt alternativ som kommer på markedet nå. Storm So-Run Joker Shad 4″. Det som klassifiserer en god shad er bevegelighet. Her skal halen gå ved den minste fremdrift i vannet. On the drop , vanlig innsveiving i alle hastigheter, eller ved tradisjonell opp og ned jigging. Litt side til side rulling er heller ikke å forakte til tider. Det som er er spesiellt med Storm So-Run Joker Shad er at den ikke bare fyller alle disse kriterier men har en Joker i bakhånd. Bak ved halen sitter en gummiflik som du lett kan klippe bort. Gjør du det får shadden en ennå mer livlig gange , du har med andre ord 2 forskjellige shadder i en. Har testfiska med den noen turer i fjor og i år og den leverer hver eneste gang. Noen ganger med fliken på noen ganger uten. Og fjerne fliken har vist seg spesiellt effektivt da fisket har vært tregt og gjort det lille ekstra som trengtes til å lokke fisken til hugg. Forøvrig bruker jeg vanlige jiggskaller/hoder , i alt fra 5-20g , alt ettersom dyp og fart du vil ha den til å fiske.

Har fått mye fin abbor på den , noen av de ser du på bildene under og er godt over kiloen.

Storm So-Run Joker Shad Arkansas Shiner 4″

Rapala RCD Roll Ruler , kjekt målebånd som tar liten plass!

Let them go , Let them grow!
Storm So-Run Joker Shad , fargekart i 4″ (10cm)

 

 

Kommentar