Vinne en bil? Bli med på fiskefesten i Rendalen 16-18juni

Nok en gang er det duket for Fiskefesten i Rendalen og i år med råere premiebord enn noen sinne. Kom i en bil, ta med med deg to hjem.

Vi er selvfølgelig tilstede under hele arrangementet. Inge Rønning, Anders Svalstad, Marius Godli, Rolf Magnus Grenberg og Anders Bergesen er å treffe på hos Rendalen Sport, hvor også påmelding foregår. 

Rapala er som kjent manges førstevalg i Mistra og Storsjøen og utvalget på sporten er utrolig bra. Her er det da muligheter for eksperttips på wobbler valg og en hyggelig fiskeprat. Inge og Anders er også lokalekjente og kjenner en hver stein i Mistra. Gutta gir deg gode tips i jakten 1.premien.


Ta turen til Rendalen 16-18 juni. Håper vi sees.

For mer info se www.fiskefesten.no

Inge Rønning – kjentmann og wobblerekspert
Anders Svalstad – kjentmann og wobblerekspert

Kommentar