Battle of Solør

I helgen er det duket for årets Battle of Solør. En fiskekonkurranse med er artig konsept. Poengene deles ut etter antall arter du fanger. I tillegg er det 5 poeng ekstra for størst fisk i artene Gjedde, Abbor og Ørret. Det fiskes på 2 manns lag, en aktiv stang pr fisker og maks 100m mellom fiskerne på laget. Med det blir det en konkurannse hvor alle kan vinne.

Mer info finner du her:

https://www.facebook.com/solorsportsfiskeklubb/

Jeg og Rolf Magnus stiller lag med kun er mål for øye, ikke bade!! I ren beskjedenhet har Rolf Magnus gått ut og utfordret resten av lagene. Skulle noe slå lag Rapala ProGuide så blir det konsekvenser i det våte element.

BATTLE OF SOLØR 2017 – Solørs heftigste fiskekonkurranse!Her kommer presentasjon av første lag.Solør Sportsfiskeklubb inviterer til Solørs heftigste fiskekonkurranse med start og slutt på Færder. To deltakere per lag, 6t fisketid, alle metoder er tillatt og du kan fiske hvor du vil i de tre Solør-kommunene! Etter konkurransen blir det grilling, premieutdeling og sosialt ved Færder. Om du er med for å vinne, ha det gøy eller det sosiale spiller ingen rolle. Her er alle hjertelig velkommen!Tid: Lørdag 10. juni 2017 fra kl 11:00Sted: Færder camping, ved utløpet av FlisaelvaPris: kr 100 per lag (gratis for medlemmer i Solør Sportsfiskeklubb)Konkurranseregler:- 2 stk per lag.- Største abbor målt i lengde totalt i konkurransen gir 5 poeng.- Største gjedde målt i lengde totalt i konkurransen gir 5 poeng.- Største ørret målt i lengde totalt i konkurransen gir 5 poeng.- Hver fangede art gir 1 poeng.- Laget med flest poeng totalt vinner konkurransen.- Kun stangfiske er tillatt.- Kun tillatt å fiske med 1 stang pr deltaker.- Kun tillatt å fiske i Solør (Åsnes-, Våler- og Grue kommune).- Laget kan maksimalt ha en avstand mellom seg på 100m.- Deltakere som fisker fra båt skal alltid vike for deltakere som fisker fra land, uansett hvem som kom først til plassen.- Fangst dokumenteres med kamera og utdelt målebånd.- Konkurransen starter kl 12:00 på Færder og avsluttes kl 18:00 på Færder- Registrering og påmelding kl 11:00- Dersom noen kommer for sent til registrering ved konkurranseslutt straffes det slik: Etter kl 18:00 -1 poeng Etter kl 18:10 -2 poeng Etter kl 18:20 -3 poeng Etter kl 18:30 -4 poeng – Ved uavgjort resultat blir det ny fisketid på 30min med samme regler.Hvem vil du ha med deg på laget? Tag dem i kommentarfeltet! Hjelp oss gjerne med å dele arrangementet med dine venner :)

Posted by Solør Sportsfiskeklubb on Friday, May 19, 2017

Vi har gjort klart utstyret og venter på startsignalet.

Å gi tips foran en konkurranse blir ikke riktig iom det står såpass på spill. Men Rapala Countdown og Storm searchbait ville vi ikke brukt!!

Normark har også sponset konkurransen med et par Technium stenger som blir trukket blandt de påmeldte!

 

Kommentar