Steinbiten nølte ikke med å ta en Storm Giant Jigging Slice

Storm Giant Jigging Slice – en ny favoritt

En av årets mest spennende nyheter fra Storm er Giant Jigging Slice. Dette er Curlytail-kropper med splittet hale, tilpasset de store jigghodene fra Storm. Kroppene fås i mange ulike fargevarianter og monteres enkelt på jigghodet. Noen av fargene er velkjente, mens andre har holografisk flash-folie i kroppen, noe som gir god effekt under vann.

Storm Wildeye Giant Jigging Slice i fargen Cherry Flash

Jeg har testet jiggen på skreifiske og steinbitfiske i vinter (det er ikke vår i Nord-Norge enda..) med godt resultat. Den doble halen er en spennende løsning og det gir jiggen en meget god og livlig bevegelse under selv svært lave hastigheter. Den fisker naturlig nok godt når du aktivt småjigger, men halen padler også fint under statisk fiske når båten driver. Jiggkroppen har sålangt fått røff behandling av både skrei og steinbit, men gummien virker solid og jeg har enda ikke måttet bytte ut kroppen.

Skrei tatt på Giant Jigging Slice

Steinbit tatt på Jigging Slice

Jeg har stor tro på at jiggen vil bli en killer også til kveita framover…

Her kan du se en film av jiggen i aksjon mot stor skrei og steinbit:

Kveite som ikke kan motstå en Storm Giant Jigging Slice:

Kommentar